$27 ανά διανυκτέρευση
$27 ανά διανυκτέρευση
Casa Volante Hostal, Valparaiso, Chile

Casa Volante Hostal

Valparaíso, Chile - Escalera Fischer 27, Cerro Concepción

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Ξενοδοχείο

Από την άλλη πλευρά, η ευγενική παραχώρηση του χώρου της Βαλπαραΐσο, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει! Ο Tenemos ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών, και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένα δωμάτια. Ο χώρος αυτός αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και αποτελείται από 3, 4, 6 και 8 άτομα. Ο τόπος είναι διαθέσιμος για τη διάσκεψη, με wifi, ropa de cama y toallas incluidas. Το Nuestra casa tiene αποτελείται από 9 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, 2 μονά κρεβάτια, ένα μπαρ, ένα αίθριο και ένα lounge-comedor-salón grande. Συνολικά, τα δέκα χρόνια casi 1000 mts2 para ti !! Τηλεόραση με καλώδιο, internet-wifi, intercambio de libros e información turística.

  • Casa Volante Hostal, Valparaiso, Chile, Chile ξενοδοχεία και ξενώνες
  • Casa Volante Hostal, Valparaiso, Chile, Όπου να μείνετε, ξενοδοχεία, ξενώνες και διαμερίσματα σε Valparaiso
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Ξενοδοχείο
Ξενοδοχείο καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: $27

  • Έλεγχος μετά: 3:00pm
  • Ελέγξτε ξανά: noon

Ξενοδοχείο ανεσεις

24ωρη ρεσεψιόν Παροχή αεροδρομίου Χώρος μπάρμπεκιου Bar / lounge Πρωινό (με χρέωση) Ενοικίαση αυτοκινήτου Επιτρέπονται παιδιά Express checkout Φιλικό στους ομοφυλόφιλους Ιστορικό αξιοθέατο Υπηρεσία πλυντηρίου / βαλεριού Περιλαμβάνονται λευκά είδη Πολύγλωσσο προσωπικό Ανοιχτό 24 ώρες Παροχή βοήθειας περιηγήσεων / περιηγήσεων WIFI (δωρεάν)

Παροχές δωματίων

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καταστήματα με ξενάγηση, wifi, πετσέτες και καρέκλες.

Πιστολάκι μαλλιών Κοινόχρηστο μπάνιο WIFI


Γειτονιά

Ένας από τους πιο απαιτητικούς προορισμούς στην περιοχή. Το Nuestro vecindario είναι η ιστορική έκθεση Cerro Concepción, η οποία αποτελεί μια προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, οι κάμερες, τα μουσεία, τα εστιατόρια, τα εστιατόρια, τα καφέ, τα μαγαζιά, τα γαλέρια, τα μπαρ και τα κλαμπ. Τα τραπεζιέρια είναι πανοραμική, τα παιχνίδια, το El puerto, τα ποδήλατα και τα ποδήλατα (ανελκυστήρες), τα ποδήλατα της Valparaíso. Από την άλλη πλευρά, οι παραγωγοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους όχημα για την κάλυψη των κινδύνων: Concepción, El Peral y Reina Victoria. "La Sebastiana", η ονομασία casa-museo de Pablo Neruda είναι encuentra a poca distancia.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

$27 - 65 ανά διανυκτέρευση

Πιστωτικές κάρτες αποδεκτές σε τοποθεσία: VisaVisa ElectronMasterCardAmerican Express

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Η δωρεάν εγγραφή είναι 00:00 από 3 βρες πριν από την πάροδο της νύχτας. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, πρέπει να γίνει κράτηση.

Τοποθεσία - Ξενοδοχείο

Escalera Fischer 27, Cerro Concepción
Valparaíso
Valparaíso (Región de Valparaíso)
Chile 

Ξενοδοχείο δικτυακός τόπος

Πώς να πάτε εκεί

Το ποσό που εισπράττεται από το ταξί ($ 5. 000-6. 000 CLP) o
($ 2. 500-3. 000 CLP.) από το λεωφορείο του τερματικού σταθμού και από τον αγωγό που βρίσκεται στην αποβάθρα της Urriola con la escalera Fischer, en Cerro Concepción. Το También puedes caminar fácilmente (που βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ.), Το οποίο μεταφέρει τη λεωφόρο (Busca un autobús con el letrero "ADUANA").